torstai 11. marraskuuta 2010

Ihmettelyä

Tässä parin kuukauden aikana olemme ihmetelleet jos jonkinnäköisiä seikkoja, tässä listattuna muutamia.

---

1. Miksi paikallisilla miehillä on niin pitkät kynnet? Tähän tulee kiinnitettyä huomiota esimerkiksi takseissa, joiden kuskeilla saattaa olla noitamaisen pitkät koukerot sormenpäissä. Yäk.

2. Miksi täkäläinen kaupassakäynti on tehty niin hankalaksi?

a) Kassojen tiskit ovat pienet ja myyjät pakkaavat tavarat sitä mukaa, kun lyövät ne koneelle.

b) Myyjät pakkaavat kaikki raskaat tavarat samaan pussiin, kevyet tavarat samaan jne. Eikö kannattaisi jakaa?

c) Muovipussit ovat niin pieniä ja heikkoja, että yhdellä ostoskerralla pussivarastomme lisääntyy noin kuudella pussilla. Se siitä luonnonsuojelusta…

d) Ostaessa tiettyjä tavaroita, kuten lamppuja, partahöyliä, huulirasvoja tai ihan vain vaatteita tai matkamuistoja saat osaston myyjältä tuotteesta kirjoitetun paperilapun, ja myyjä toimittaa tuotteen kassalle. Kassalle marssittaessa annat paperilapun vuorostaan kassaneidille, jota vastaan saat aikaisemmin valitsemasi tuotteen. Usein käy niin, että seisomme kassalla odottamassa, että tuotteemme tuodaan sinne. Miksi, kun sen olisi voinut kantaa sinne ihan itse??!!

3. Meikäläiset tulevat tänne ja pyrkivät saamaan mahdollisimman kauniin ja kestävän rusketuksen. Täkäläiset haluavat kuitenkin aina vaalentua. Kaupassa pitää olla todella varuillaan ostaessaan kosteusvoiteita ja pesuaineita, sillä suuressa osassa lukee sana "Whitening".

4. Edelliseen liittyen: Jos paikalliset kerran haluavat vaalentaa ihoaan, miksi täällä vaivaudutaan myymään AURINKOVOIDETTA, joka on ihoa valkaisevaa? Hömmm…

5. Miksi Annan (mustat hiukset) vaaleaa juurikasvua - eikä nyt todellakaan mitenkään merkittävästi näkyvää - osoitellaan sormella ja ihmetellään, mutta minun ja Roosan tummaa juurikasvua ei koskaan kyseenalaisteta?

6. Miksi olemme törmänneet muutamaan otteeseen keskellä päivää palaviin katulamppuihin, vaikka sähköstä on täällä pulaa?

---

Eilen pääsimme vihdoin muuttamaan takaisin omaan villaamme. Täytyy myöntää, että tulvasta ei ole jäljellä enää kuin muisto mielen syvyyksissä. Silloin tällön mieleen hiipii hetkellinen ärtymys, mutta äkkiäpä sen täällä unohtaa. Bali tekee tehtävänsä ;)

---
Varasimme muuten sittenkin lennot Perthiin, joten Australiaa ei tarvitse jättää väliin! Saimme joulukuun alkuun (3.-7.12.) lennot n. 190 eurolla, siis huomattavasti edullisemmin kuin nuo reilun 300 euron lennot, jotka aikaisemmin löysimme. Varasimme kahden hengen private suiten (with shared bathroom) Governor Robinsonsin hostellista hintaan 270 e/ 2 hlö. AAAAAAAAAAUTS. Onneksi sain iloisia uutisia verottajalta, joten veronpalautuksia odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti