maanantai 4. lokakuuta 2010

Ylläripylläri

Tänään villastamme kantautui varmasti useiden naapureidenkin korviin muutamat ärräpäät, kun bongasimme makuuhuoneemme nurkasta reilun metrin mittaisen yllätyksen: käärmeen!

Ensishokista toivuttuamme oli tietenkin kaiveltava kamera esille ja kutsuttava puutarhuri paikalle metsästyspuuhiin. Nopeasti tuo Roosan ihailema adonis saapuikin - kahden siivoojamme saattelemana. Saattoväki tosin häipyi paikalta kiljuen ja huutaen muutamassa sekunnin sadasosassa heti, kun ongelma tuli ilmi :)

Noin viiden minuutin metsästyksen jälkeen makuuhuoneemme oli taas matelija-vapaata aluetta ja saatoimme jatkaa elämäämme kuten normaalisti. Ahkeran googletuksen jälkeen olemme todenneet ainakin sen, että kyseessä ei ollut mikään Balilla elävistä myrkyllisistä käärmeistä.

Ilmeisesti käärme oli livahtanut makuuhuoneeseemme vessan puolelta, se kun on sitä ns. avoimempaa mallia :) Yleensä pidämme ovea visusti kiinni ihan vain hyttystenkin vuoksi, mutta joskus se aukeaa itsestään.. tästä lähin pitää olla sen suhteen erittäin huolellinen...

No, tulipa tämäkin koettua ;)

 
---
Kun nuo hyttyset kerran tulivat puheeksi, voisin sanoa niistä sen verran, että täällä ne ovat ihan nössöjä! Hyttysmyrkyt tuoksuvat kukkasille tai hedelmille, voitteko uskoa? Ja kaiken lisäksi ne toimivat! Suomessa hyttyset haistattelevat pitkät kaikille Off-tuotteiden käyttäjille, ja kyseiset tuotteet vieläpä haisevat pahalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti