sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Tapahtumia

Tulivuorenpurkaus ja tsunami

Monet ovat varmasti seuranneet uutisia ja kuulleet Jaavalla purkautuvasta Merapi -tulivuoresta sekä Sumatran länsipuolella sijaitsevalle Mentawai -saarille iskeneestä, noin kolmimetrisestä tsunamista. Voin ilokseni kertoa, että täällä Balilla ei ole mitään hätää: ilman uutisia olisimme täysin tietämättömiä kyseisistä luonnonilmiöistä. Bali sijaitsee 2000 kilometrin päässä maanjäristysten lähtöpisteestä, ja kuten Asia Exchangen lähettämä tiedotekin totesi, vertauskuvallisesti Suomesta katsottuna tilanne olisi sama, kuin jos järistys sattuisi Italiassa. Mitä tulivuorenpurkaukseen tulee, se vaikuttaa elämäämme korkeintaan tuhkapilvinä, mutta ainakin toistaiseksi lentokoneet ovat lennelleet villamme yli yhtä tiheään tahtiin kuin ennenkin :)



---

Halloween -bileet

Halloweenin kunniaksi amerikkalainen ystävämme Paul järjesti kunnon bileet villallaan Legianilla. Pukeutumiseen annettu ohje oli yksinkertaisesti "Something that you don't normally wear" 8) Balilla Halloweenia ei juhlita sen kummemmin kuin Suomessakaan, joten asuja oli melko vaikea löytää. Kun sitten bongasimme pari Halloween-kauppaa Raya Kerobokanilta, saimme aikaiseksi pienoiset asut. Toisin sanoen löysimme pari ylimääräistä, normaalista poikkeavaa asustetta.

Bileet itsessään olivat erittäin onnistuneet: ihmisiä oli paljon ja tunnelma oli hauska. Asuja vertailtiin ja nauru kaikui :) Täytyy myöntää, että ruotsalainen ystävämme Lowe ansaitsi kyllä ykköspalkinnon Robin Hood/Peter Pan -asullaan. Pointsit pelkästään siitä, että kehtasi ilmestyä julkiselle paikalle kyseisessä asussa ;D

---

Seeds of Hope

Ensi tiistaina AE järjestää meille vierailun Seeds of Hope -orpokotiin. AE tukee orpokotia lahjoittamalla sille 30 USD jokaisesta Balille saapuvasta AE-opiskelijasta, tänä vuonna siis 102 x 30 USD :) Tällä lahjoituksella orpokoti on pystynyt aloittamaan poikien huoneen kauan kaipaaman remontoinnin.

Odotan vierailua mielenkiinnolla, lapset ovat kuulemma erittäin innokkaita pelaamaan ja leikkimään vierailijoiden kanssa :)

---

PS. Paul kirjoittaa Live the journey -blogia ajastaan Balilla, joten lisäsin sen listalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti