tiistai 31. elokuuta 2010

Vierailu Dr. Fishin vastaanotolla

Pitkät kävelyretket ja kuuma ilmasto ovat verottaneet jalkojamme sen verran, että totesimme niiden olevan hoidon tarpeessa. Perinteisen jalkahieronnan sijaan päätimme kuitenkin tutustua hiukan erikoisempaan tapaan saada jaloista sileääkin sileämmät: kalahoitoon! Niinpä vieraillessamme Sanurissa Hardy'sin ostoskeskuksessa pysähdyimme Dr. Fishin vastaanotolle.

Kalahoidon ideana on, että asiakas laittaa jalkansa (tai kätensä) pieneen akvaarioon, joka on täynnä Garra rufa -kaloja. Tämän jälkeen nälkäiset kalat hyökkäävät jalkojen(/käsien) kimppuun, syövät pois kaiken kuolleen ihosolukon ja jättävät jälkeensä erittäin sileän ihon. Hoito kuulostaa ällöttävältä, mutta kokemus oli itse asiassa melko mukava! Kalatohtorin vastaanottovirkailijan mukaan hoito auttaa esimerkiksi hyönteisten puremiin sekä puhdistaa naarmuja. Ilmeisesti siitä on apua myös henkilöille, joilla on psoriasis.

HUOM! Ei suositella henkilöille, jotka kutiavat herkästi!


20 minuutin hoidosta pyydettiin 50 000 IDR. Hinta oli ostoskeskuksessa kiinteä, mutta saimme neuvoteltua uuden tarjouksen: maksoimme kumpikin 25 000 IDR ja liotimme jalkojamme kala-altaassa 10 minuunttia.



--
Pehmeillä jaloilla ja yhtä erikoista kokemusta rikkaampana onkin kiva mennä nukkumaan, sillä huomenna pitäisi nousta ajoissa ja pirteänä yliopiston orientaatiotilaisuuteen. Pidimme viime perjantaina pienimuotoisen AE-opiskelijoiden kokoontumisen Eikon-baarissa Legianissa, joten osa muista opiskelijoista onkin jo tuttuja. Meitä kokoontui noin kymmenen hengen porukka, ja edustettuina olivat Suomi, Ruotsi, Saksa sekä USA. Ei täällä siis ihan täysin suomalaisessa porukassa tulla opiskelemaan :) Huomenna selvinnee enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti