torstai 26. elokuuta 2010

Bali Buddha

Tänään iltapäivällä koin ensimmäisen suuren vastoinkäymiseni, kun totesin Anssin kanssa, että nimenomaan reissua varten ostamamme Olympuksen µ-Tough 6020 -kameramme on rikki. Yhtenä hetkenä sillä sai otettua kuvia normaalisti, toisena ei. Tässä välissä kamera lojui pöydällä koskemattomana. Mitä siis tapahtui? Ei aavistustakaan. Lähin korjaamo Singaporessa - Kuitti ja takuulappu Suomessa. Ei hyvin mene! Ennen kuin hermostun lopullisesti ja heitän veden- ja iskunkestävän µ-Toughimme uima-altaan pohjalle, voisin kertoa teille Bali Buddhasta.

Bali Buddhan antimia

Bali Buddha sijaitsee Kerobokanissa noin 5-10 minuutin skootterimatkan päässä villaltamme ja se, mitä voin paikasta kertoa, tiivistyy hyvin sanaan "NAM". Se on pieni putiikki, josta saa tuoretta leipää, tuoreita leivoksia sekä tuoreita vihanneksia ja hedelmiä. Lisäksi paikan päälle voi jäädä erittäin maittavalle aamupalalle, joka pitää taatusti jokaisen vatsan täysinäisenä myöhään iltaan saakka. Esimerkkinä oheinen kuva!

Myytävät tuotteet ovat luomutuotantoa ja valikoima koostuu yleisestikin kaikesta terveellisestä. Esimerkiksi ruokailupuolen menusta löytyi lukuisia juomia erilaisiin terveysongelmiin, kuten yskään, flunssaan ja vatsavaivoihin. Sen sijaan lihatuotteita en bongannut listasta tai myymälän hyllyista ollenkaan... Ravintolan puolella on myös langaton wi-fi, joten halukkaat voivat syödä bagelinsa Internetin salojen ääressä.
Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti