torstai 19. elokuuta 2010

Perillä!

Perille saavuimme eilen noin klo 15.10 paikallista aikaa ja tässä hiukan ensimmäisiä tuntemuksia:

- KUUMA!
- Kaoottinen liikenne, pieniä katuja ja iik, vasemmanpuoleinen liikenne!
- Ihanaa ;)

Matka taittui hitaasti mutta varmasti Amsterdamin ja Hong Kongin kautta. Kaksi viimeistä matkaa lensimme Cathay Pacificin koneilla ja kokemukset olivat varsin mukavat siitäkin huolimatta, että uni jäi vähäiseksi. Olen todella huono nukkumaan istualtaan, joten pitkät lennot ovat siinä suhteessa melko epämukavia. Muuten lento oli viihtyisä: hyvää ruokaa, hyvä palvelu, mahtavat viihdemahdollisuudet jne. Lentojen aikana taisin katsoa ainakin 4 elokuvaa ja pari CSI-jaksoa :) Elokuvavalikoima olikin todella laaja, mukana oli sekä uusia (esim. Date Night, Shrek 4 - Forever after) että vanhoja (mm. Pearl Harbor) julkaisuja. Mainittakoon, että HKG-DPS-välillä Anssin istuinpaikan audio-järjestelmä ei toiminut (videot kyllä muuten toimivat moitteettomasti) ja tästä hyvästä lentoemännät kohtelivat Anssia - ja samalla myös minua - kuin kukkaa kämmenellä :) Meillä olisi ollut mahdollisuus esimerkiksi saada ruoka ennen muita ja meille jopa varattiin ruokavaihtoehdoista haluamamme vaihtoehdot, jotta ne eivät vain pääse loppumaan ennen kuin kärryt pääsevät meidän kohtaan :) Lisäksi Anssi sai 5 USD:n etusetelin, joka on mahdollista käyttää paluumatkan tax free-ostoksiin.

Hotellimme (Hotel Vilarisi) oli varsin kelpo paikka, ennakko-odotuksista huolimatta. Kirjoittelen siitä tarkemmin tuonne Arvostelut-välilehden alle, mikäli jotakin kiinnostaa :) Aamupala (kuului hintaan) sisälsi tuoreita hedelmiä, paahtoleipää, paistettua kanaa ja riisiä. Kyllä siitä täyteen tuli!

Kirjoittelen myöhemmin taas lisää, nyt pitäisi lähteä vähän tutustumaan paikkaan! Tapasimme eilen pari muuta AE-vaihtaria, Essin ja Hetan, ja kävimme yhdessä syömässä eräässä saksalaisessa ravintolassa. Takaisin tullessamme onnistuimme jo eksymään tuonne sokkeloisille kaduille, tosin melko nopeasti pääsimme takaisin tutuille teille. Ehkä nyt valoisalla oppisi paremmin noita reittejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti