keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Lasketaan päiviä

Vaikka lentolippuja ei olla edes vielä buukattu...

Perjantaina on lukukauden viimeinen tentti ja tunnetustihan juuri lukuaikana kaikki muu kiinnostaa enemmän kuin tenttimateriaali. Niinpä aloin hetken mielijohteesta googlailemaan erilaisia laskureita, sillä semmoinenhan olisi kiva lisä blogiini. "Reissuun enää XXX päivää" ja bla bla bla.

Aikani googlailtua löysin laskurit.net -sivuston, joka antaa kirjautuneille käyttäjille mahdollisuuden luoda viisi omaa laskuria. No, laskuria luodessa piti tietenkin tietää päivä, mihin päiviä lasketaan, ja eihän minulla tosiaan ole vielä edes lentolippuja. Lähdin siis liikkeelle siitä, että pääsen reissuun alustavasti suunnittelemanani päivänä eli 24.10.2011.

Kun laskuri oli valmis, piti vielä opetella liittämään se blogiin... Googlaamalla (kyllä, Google on paras ystäväni, - siis heti Irenen jälkeen) löysin erään yksinkertaisen ja helpon neuvon Mussukin blogista. Kyseisen bloggaajan kirjallinen ulosanti ei ole ehkä parasta mahdollista (minkä ikäinen lieneekään/onko muuten vain totaalinen läppä), mutta ainakin laskurin lisääminen onnistui!

Siinä se nyt sitten on, tuolla oikealla jossakin. Minna on varmasti kateellinen näistä mehevistä taidoistani!  ;D *Kjehkjeh*

Laskurin mukaan lähtöön on 180 päivää, toisin sanoen masentavan kauan. Mieli piristyisi huomattavasti, jos saisi ne liput oikeasti varattua ja lähtö olisi varmempaa.. Toivottavasti onnistuu pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti